fbpx
Contactati-ne:

Iassium Ressidence Copou: +40 755 122 000

Metropolitan Luxury Suites:   +40 755 122 000

Check out: 11:30    |    Check in: 15:00

METROPOLITAN LUXURY SUITES

Situat chiar în centrul Iașului, Metropolitan Luxury Suits reprezintă soluția ideală pentru oamenii de afaceri care caută să rămână conectați
la pulsul orașului pe toată durata șederii în Iași. Cu apartamente de lux închiriate în regim hotelier, oaspeții corporate se vor simți ca acasă.

Apartament Deluxe cu un dormitor

Incepand cu 320 LEI / noapte

Oferind spaţii generoase, acest apartament în regim hotelier este ideal atât pentru cei interesaţi de obiectivele turistice ale Iaşului, cât şi pentru cei veniţi în interes de serviciu, fiind situat în Iași - centru.

Capacitate: 4 Persoane:

Apartament Deluxe cu un dormitor si terasa

Incepand cu 320 LEI / noapte

Compartimentat pentru a oferi maxim de confort, acest tip de apartament în regim hotelier oferă şi o terasă pentru momentele de relaxare.

Capacitate: 4 Persoane:

Apartament Deluxe cu doua dormitoare

Incepand cu 350 LEI / noapte

Ideal pentru delegaţii sau familii, acest apartament în regim hotelier cu două dormitoare este dotat şi utilat după ultimele tendințe. Acesta oferă spațiu util suficient pentru două, trei sau patru persoane, fără a face rabat de la confort. Fiind plasate în Iași centru, în apropierea obiectivelor economice, dar și a atracțiilor turistice, aceste apartamente se pretează unei game largi de cerințe.

Capacitate: 4 Persoane:

Apartament cu un dormitor

Incepand cu 320 LEI / noapte

Ideal pentru oamenii de afaceri sau pentru turiști, acesta este un apartament în regim hotelier cu un dormitor ce îți oferă posibilitatea de a te situa în apropierea numeroaselor puncte de interes ale Iașului fiind localizat în apropiere de centru și având un preț atractiv. Acest tip de locuinţă se pretează atât închierierii pe termen lung, cât și șederilor scurte, de câteva zile.

Capacitate: 2 Persoane:

Studio Deluxe

Incepand cu 290 LEI / noapte

Cele mai accesibile dintre ofertele Iassium Residence de cazare în Iași centru, camerele de tip studio sunt comode, intime, oferind o organizare eficientă a spațiului pentru oaspeţii noştri. Spațiul este ideal pentru a primi una sau două persoane în condiții de confort.

Capacitate: 2 Persoane:

metropolitan-luxury-suites