Contactati-ne: +40 755 122 000

CHECK-IN

CHECK-OUT

GUESTS

Mai aproape de atractiile principale ale Iasiului

Iassium Residence va invita sa descoperiti vechiul si noul IASI.

Situate in puncte de interes, apartamentele noastre va propun sa va simtiti acasa indiferent daca veniti pentru una sau mai multe nopti.

Iassium Residence Copou (Bulevardul Carol nr.3) este situat in una din zonele cele mai cunoscute si incarcate de istorie ,unde atractiile vechiului Iasi te invita la plimbari si relaxare.

Metropolitan Luxury Suites (Str.Profesor Paul) este situat in apropierea noilor atractii Pallas Mall si Iulius Mall.

Iassium Airport Suites este situat in apropierea aeroportului (1,5 km).

Apartamentele noastre sunt complet utilate pentru o sedere confortabila atat pentru cei care viziteaza Iasul in interes de business, cat si pentru cei care aleg Iasul ca destinatie de vacanta si nu in ultimul rand pentru sederi pe termen lung.


Iassium Residence Copou

Apartament de lux cu 1 dormitor...

Incepand cu 56 EURO/noapte

Apartament cu doua dormitoare

Incepand cu 61 EURO/noapte

Apartament cu un dormitor

Incepand cu 49 EURO/noapte

Studio

Incepand cu 40 EURO/noapte


Metropolitan Luxury Suites

Studio Deluxe

Incepand cu 43 EURO/noapte

Apartament cu un dormitor

Incepand cu 47 EURO/noapte

Apartament Deluxe cu doua ...

Incepand cu 60 EURO/noapte

Apartament Delux cu un dor ...

Incepand cu 55 EURO/noapte

Apartament Delux cu un dor ...

Incepand cu 56 EURO/noapte

Vezi toate camerele

Sedere scurta, dar locatia ne-a convins sa mai revenim
Raportul calitate-pret este excelent. Te simti ca acasa, locatia este centrala, iar dotarile sunt excelente. Mi-a placut foarte mult si daca vom reveni in Iasi vom reveni la ei cu siguranta.

- Mihaela

De vis! Felicitări! Vă mulțumim și vă recomandăm oricui!
Poziționarea față de gară. Accesul la tramvai care te duce la Iulius Mall, Pallas Mall, la Palatul Culturii, Piața Unirii, Filarmonică, Ștefan cel Mare și Sfânt.Zonă liniștită, acces la Universitate, Muzee, Parcul Copou, Grădina Botanică, perfectă poziționare în Iași. Cameră curată, luminată, prize multe, multe dulapuri și etajere. Plasmă Full HD dotată și cu Radio în living room, bucătărie completă, apartament spațios cu aer condiționat, calolifere, canapea confortabilă și 4 scaune în living room unde poți servi micul dejun și să-ți citești o carte din cele 4 disponibile lângâ televizor.

- Dragos

Sejur de poveste
Raportul pret-calitate a fost placut surprinzator. Nu ne-a lipsit absolut nimic. Vecinii au fost linistiti; nici nu le-am simtit prezenta pe toata durata sederii.Pozitionarea apartamentului ne-a oferit o perspectiva frumoasa asupra orasului. Vom reveni cu placere de cate ori vom avea ocazia!

- Karina

Minunat!
Totul este minunat! Am avea doua recomandari: un covoras antiderapant in baie pentru cabina de dus si un uscator de rufe pentru a putea intinde prosoapele sau divese lucruri (tinand cont ca au fost copii mici s-au murdarit lucruri care au necesitat clatire). In rest totul este ca in fotografi si prezentare. Amplasarea este minunata la 15-20 minute de mers in plimbare catre punctele cheie din oras!

- Cecilia