Contactati-ne:

Iassium Ressidence Copou: +40 755 122 000

Metropolitan Luxury Suites:   +40 755 122 000

Check out: 11:30    |    Check in: 15:00

METROPOLITAN LUXURY SUITES

Situat chiar în centrul Iașului, Metropolitan Luxury Suits reprezintă soluția ideală pentru oamenii de afaceri care caută să rămână conectați
la pulsul orașului pe toată durata șederii în Iași. Cu apartamente de lux închiriate în regim hotelier, oaspeții corporate se vor simți ca acasă.

Apartament Deluxe cu un dormitor

Incepand cu 53 EURO / noapte

Oferind spaţii generoase, apartamentul este ideal atât pentru cei interesaţi de obiectivele turistice ale Iaşului, cât şi pentru cei veniţi în interes de serviciu.

Capacitate: 4 Persoane:

Apartament Deluxe cu un dormitor si terasa

Incepand cu 48 EURO / noapte

Compartimentat pentru a oferi maxim de confort, acest tip de apartament oferă şi o terasă pentru momentele de relaxare.

Capacitate: 2 Persoane:

Apartament Deluxe cu doua dormitoare

Incepand cu 77 EURO / noapte

Ideal pentru delegaţii sau familii, apartamentul cu două dormitoare este dotat şi utilat după ultimele tendințe. Acesta oferă spațiu util suficient pentru două, trei sau patru persoane, fără a face rabat de la confort. Fiind plasate în apropierea obiectivelor economice, dar și a atracțiilor turistice, aceste apartamente se pretează unei game largi de cerințe.

Capacitate: 4 Persoane:

Apartament cu un dormitor

Incepand cu 48 EURO / noapte

Ideal pentru oamenii de afaceri sau pentru turiști, apartamentul cu un dormitor îți oferă posibilitatea de a te situa în apropierea numeroaselor puncte de interes ale Iașului, la un preț atractiv. Acest tip de locuinţă se pretează atât închierierii pe termen lung, cât și șederilor scurte, de câteva zile.

Capacitate: 2 Persoane:

Studio Deluxe

Incepand cu 47 EURO / noapte

Cele mai accesibile dintre ofertele Iassium Residence, camerele de tip studio sunt comode, intime, oferind o organizare eficientă a spațiului pentru oaspeţii noştri. Spațiul este ideal pentru a primi una sau două persoane în condiții de confort.

Capacitate: 2 Persoane:

metropolitan-luxury-suites